Yolunuzu Navitech'le bulun!!!


Avrupa’da yaygın olarak kullanılan adres ve yol bulma sistemleri, Türkiye’de de gün geçtikçe çeşitleniyor.

Avrupa'da yaygın olarak kullanılan adres ve yol bulma sistemleri, Türkiye'de de gün geçtikçe çeşitleniyor. Bunlardan biri de, "Navitech" markasıyla Türkiye'de satılmaya başlandı.

Portatif navigasyon cihazı Navitech, yalnızca uzun yolculuklarda değil şehir içinde de her türlü adresi, görüntülü ve sesli yönlendirme sistemi sayesinde hızla bulunabiliyor. Bu sayede yakıt tasarrufu sağlanırken, sürekli adres olarak sormak da tarihe karışıyor...

Navitech, yolunu cihazda bulunan GPS (Global Positioning System) alıcısı ve uydu aracılığıyla buluyor.

Siz, isterseniz dokunmatik ekrana gitmek istediğiniz adresi yazıyor, ya da araçta kayıtlı (belli başlı eczane, hastane, bankalar, oteller, lokantalar, benzin istasyonları gibi 100 binden fazla adres var) adreslerden gitmek istediğinizi seçiyorsunuz. Cihaz, varış noktasına en uygun güzergahı belirleyerek, hareket halindeyken uydudan gelen sinyaller doğrultusunda kullanıcısına hem sesli hem de görüntülü olarak yönlendirme yapıyor. Cihaz, uydudan aldığı sinyallerle gerçek zamanlı olarak rotayı güncelliyor. Böylece rota dışına çıkılsa bile, saniyeler içinde yeni rota oluşturuluyor.

Türkiye'nin yüzde 80'i, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana gibi büyük şehirlerin yüzde 100'ü Navitech'in kapsama alanında bulunuyor. Navitech portatif navigasyon cihazı, gidilecek ülkenin yazılımını yüklemek koşuluyla yurtdışında da kullanılabiliyor. Ayrıca, Navitech'in araç içine monte edilebilen sistemleri de mevcut.
www.navitech.com.tr